Hotel Concept


Hotel Bilgi

DEĞERLİ MİSAFİRİMİZ,
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MIRAGE PARK RESORT çalışanları olarak konforlu ve güzel bir tatil için 24 saat hizmetinizdeyiz. Tesisimizde size rehber olacak önemli bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. İyi tatiller dileriz.

ACİL / TEL: 9 / 4022

Acil durumlarda resepsiyon veya misafir ilişkilerini arayabilirsiniz.

A-LA CARTE RESTORAN REZERVASYON / TEL: 4022

A’La Carte Restaurantımızdan faydalanabilmek için 10.00 – 11.00 saatleri arasında misafir ilişkileri departmanımız ile bağlantıya geçip, bir gün öncesinden, rezervasyonunuzu yaptırmanızı rica ederiz. A’La Carte Restaurantımız ücretlidir.

ALIŞVERİŞ VE TARİHİ YERLER:

Göynük merkez 1 km, Kemer şehir merkezine 7 km, Antalya şehir merkezi 35 km, Perge Antik Kenti 60 km, Aspendos Antik Tiyatrosu 85 km, Side Apollon Tapınağı ve Antik Tiyatrosu 110 km, Manavgat Şelalesi 115 km, Kaş 150 km, Kumluca 60 km, Phaselis Antik Kenti 25 km mesafede dir.

ANİMASYON

Günlük spor ve animasyon aktiviteleri, akşam show programları ve diğer organizasyonlar için bilgi panolarımızı takip edebilir, animasyon info deskten bilgi alabilirsiniz.

ANKET / TEL:

Fikirleriniz ve önerileriniz bizim için önemlidir. Anketler daha iyi bir servis için bizlere ışık tutacaktır. Bu sebeple yapılan anketlere katılmanızı ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı önemle rica ederiz.

AYRILIŞ SAATİ / TEL: 9 / 3100

Odadan ayrılış saati 12.00’dir. Odayı daha uzun tutmak ücrete tabiidir. Çıkış sırasında oda ve havlu kartlarının, kol bantlarının iade edilmesi gerekmektedir. İade edilmemesi durumunda her kart için 5 EURO hesabınıza işlenecektir.

ARAÇ KİRALAMA

Lütfen Lobby de bulunan Rent A Car masasındaki görevliye müracaat ediniz.

BAGAJ SERVİSİ / TEL: 9 / 3100

Valizlerinizin odadan alınıp bagaj odasında muhafazası için resepsiyona bilgi vermenizi rica ederiz.

BAKIM ONARIM / TEL: 9 / 4022

Odanızda bir teknik sorun ile karşılaştığınızda, resepsiyon veya misafir ilişkileri görevlilerimiz ile bağlantıya geçebilirsiniz.

BEBEK BAKIMI / TEL: 4022

Bebek bakıcılığı hizmetimiz için misafir ilişkileri departmanımız ile bağlantıya geçmenizi rica ederiz. Bu hizmet ücretlidir.

ÇAMAŞIR VE ÜTÜ / TEL: 9 / 3100

Gardrobunuzda bulunan Çamaşır formunu doldurup, çamaşırlarınız ile birlikte yatağınızın üzerine bırakınız ve resepsiyona haber veriniz. Saat 10:00 a kadar teslim edilen Yıkama ve Ütüleme istekleri aynı gün saat 16:00 ya kadar teslim edilir. Kuru temizleme istekleri bir gün sonra teslim edilir. Bu hizmetler ücrete tabiidir.

ÇOCUK OYUN PARKI ve ÇOCUK KULÜBÜ / TEL:

Çocuk oyun parkı ve çocuk kulübümüzün kullanım kurallarına riayet edilmesi rica olunur. Çocuk oyun parkını 4 - 12 yaş arası çocuklar kullanabilir. Çocuk Kulübü, 10.00 – 12.00 ve 14.00 – 18.00 saatleri arası açıktır.

DÖVİZ & KASA HİZMETLERİ / TEL: 9 / 3100

Otelimizde döviz alışı yapılmamaktadır. Hesabınızı 24 saat boyunca nakit, Visa ve Master kart ile ödeyebilirsiniz.

DOKTOR / TEL: 9 / 3900

Doktor ofisimiz 09.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Doktorumuzun günlük çalışma saatlerini resepsiyondan öğrenebilirsiniz. Acil durumlar için lütfen resepsiyonu (9 - 3100) arayınız. Tüm sağlık hizmetleri ekstra ücrete tabiidir.

ECZANE

Tesisimizde eczane bulunmamaktadır. İlaç ihtiyacınızda otel doktorumuz ile bağlantıya geçiniz.

EMANET KASA

Değerli eşyalarınızı oda kasasında muhafaza ediniz. Kasaya konulmayan değerli eşyanın kaybından işletme mesul tutulamaz. Odada yasa dışı bir mal bulundurmak kanunen yasaktır.

ELEKTRIK VE VOLTAJ

Otelimizde 220 volt elektrik kullanılmaktadır. Güvenliğiniz için odada ev aletleri (ütü, elektrikli ocak, tüp vs) kullanılması kesinlikle yasaktır.

HAVLU

Plaj havlularınızı SPA merkezindeki resepsiyondan kart ile temin edebilirsiniz. Lütfen beyaz banyo havlularını odadan dışarıya çıkarmayınız.

HAVUZ

Havuzlarımız düzenli olarak kontrol edilmektedir. Saat 20.00’dan itibaren kimyasal bakım yapılacağından havuzlar kullanıma kapatılır.

INTERNET

Tesisimizin genel alanlarında ve odalarda Wireless sistemi ile internet hizmeti sağlanmaktadır.

KAYDIRAK

Kendi güvenliğiniz için lütfen kaydırakların açılış ve kapanış saatlerine uyunuz. 10 yaş altı çocukların ebeveynsiz kaydırak kullanmaları tehlikeli ve yasaktır. Aksi davranışlardan kaynaklanan durumlardan otelimiz sorumlu tutulamaz.

KAYIP EŞYA / TEL: 9 / 4022

Kaybolan ve bulunan eşyalar için lütfen resepsiyona ve misafir ilişkileri departmanına bilgi veriniz. Otelimiz, teslim edilmeyen ve kaybolan eşyalardan sorumlu değildir.

KIYAFET

Restoranlara ve kapalı alanlardaki barlarımıza, havuz ve deniz kıyafetleriyle girilemez. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

KOL BANTLARI

Kol bandı olmayan misafirlerimize servis yapılmaz. Çıkış esnasında kol bantlarınızı lütfen resepsiyona teslim ediniz. 18 yaş altındaki misafirlerimize alkollü içecek servisi kanunen yasaktır.

MİNİBAR / TEL:

Mini barınız 1 şişe su ile günlük yenilenmektedir. Farklı içecek talepleriniz için mini bar servisimiz ile bağlantıya geçmenizi rica ederiz. Extra içecekler ücrete tabiidir.

 

ODA TEMİZLİĞİ

Odalarımız her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında temizlenir. Değişecek havluları zemine bırakınız. Kullanacağınız havluları askıya asınız. Temizlik istememeniz durumunda ‘rahatsız etmeyiniz’ işaretini açınız.

ODA KAPI KARTLARI / TEL: 9 / 3100

Kapı kartlarınız aynı zamanda odadaki elektrik sistemini devreye alır. Odaya girişler kilit hafızalarında kayıt altına alınmaktadır. Odanızdan ayrılırken kartınızı yanınıza alınız, aksi halde kat görevlisi kartınızı alıp resepsiyona teslim edecektir. Kartınızın kaybolması halinde en kısa sürede resepsiyona bildiriniz.

OTOPARK

Misafirlerimiz için açık otopark ücretsiz olarak hizmetinizdedir. Araçlarda bırakılan değerli eşyaların kaybından otelimiz sorumlu tutulamaz.

ÖNERİ VE ŞİKÂYETLERİNİZ / TEL: 4022

Görüşleriniz bizim için önemlidir. Öneri, gözlem ve şikâyetlerinizi misafir ilişkileri departmanı iletebilirsiniz.

ÖZEL GÜNLERİNİZ / TEL: 4022

Sevdiklerinize yapacağınız sürprizler için misafir ilişkileri departmanı ile bağlantıya geçiniz.

PLAJ

KIRMIZI BAYRAK: Denize girmek kesinlikle yasaktır anlamına gelmektedir.
SARI KIRMIZI BAYRAK: Denize girmek serbesttir anlamına gelir. Plaj ve havuz kenarında yer alan şezlonglardan ücretsiz yararlanabilirsiniz. Şezlong rezervasyonu yapılamaz. Plaj sahası sürekli olarak güvenlik elemanları ve cankurtaran tarafından denetim altında tutulmaktadır. Kaybolan eşyalarınızdan otelimiz sorumlu tutulamaz.

RESEPSİYON & SANTRAL: 3100 / 9

RESTORAN:

Restoranın 19.00 – 20.00 saatleri arası çok yoğun olduğunu hatırlatmak isteriz. Daha sakin ve rahat bir yemek için saat 20.00’den sonra gitmenizi tavsiye ederiz. SİGARA İÇİLMEZ

T.C. kanunlarına göre sigara içilmez bölgeler uyarı yazıları ve özel işaretlerle belirtilmiştir. Kurallara uymanızı önemle rica ederiz. Aksi halde karşılaşılacak cezai müeyyidelerden tesisimiz sorumlu değildir.

SU SPORLARI

Plajımızda bulunan su sporları istasyonu hava şartlarına bağlı olarak 09.00 – 19.00 arasında hizmet vermektedir.

SPA MERKEZİ / TEL: 3830

SPA merkezimiz hamam, sauna, fitness, cilt bakım bölümü ve masaj odalarımız ile 09.00 - 20.00 arasında hizmetinizdedir.

UYANDIRMA / TEL: 9 / 3100

Uyandırma talebinizi resepsiyona iletiniz.

TELEFON

Odanızdan direk telefon görüşmesi yapmak için 0 ile hat alarak telefon numarasını tuşlayınız.
ALMANYA 0 00 49 AVUSTURYA 0 00 43 BELÇİKA 0 00 32
FRANSA 0 00 33 HOLLANDA 0 00 41 İSVİÇRE 0 00 41
İTALYA 0 00 39 POLONYA 0 00 48 RUSYA 0 00 7
UKRAYNA 0 00 380 İNGİLTERE 0 00 44 ANTALYA( YEDİ NUMARA)

YANGIN / TEL: 9 / 3100

Otelimiz yangın detektörleri ile donatılmış olup oda kapı arkalarında yangın yönlendirme levhaları mevcuttur. Acil bir durumda hemen resepsiyonu arayınız ve bulunduğunuz yeri yangın yönlendirme levhalarında belirtildiği şekilde terk ediniz.

ZİYARETÇİ / TEL: 9 / 3100

Resepsiyon ile irtibata geçiniz. Otelimiz ultra her şey dâhil sistemde hizmet vermesi sebebiyle otel dışından gelecek misafirlerimiz için lobi alanında 30 dakika görüşme imkânı ücretsiz sunulmaktadır. Misafirleriniz günübirlik kullanım ücreti karşılığında tesisimizden faydalanabilirler. Güvenlik kapısına kayıtları için yardımcı olmanızı rica ederiz.

OTEL BİLGİLERİ

Telefon numarası+90 242 815 22 44
Faks numarası+90 242 815 22 33
Web adresi www.mirageparkresort.com.tr
E – mail adresi info@mirageparkresort.com.tr
Kemer / Antalya
Hotel yönetimi ve personeli olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, iyi bir tatiller dileriz.